EN DOĞRU HABER

Mikail Sülük Kimdir

1980 yılında Pütürge´de doğdu. İlkokulu Pütürge´de, lise eğitimini ise İstanbul´da tamamladı. İş hayatına da İstanbul’da atıldı. Kısa sürede tekstil alanında yükseldi. İtalya´da 6 ay Moda – Tekstil ve Tasarım eğitimleri aldı. İş hayatındaki kalan zamanlarında pazarlama, planlama ve ARGE eğitimlerine katıldı. Yönetim Kurulu Başkanlığı’nı yürüttüğü Üç Kardeşler A.Ş. firması 30’a yakın farklı ülkeye ihracat yapmaktadır.

2009 yılında Pütürge´de Hacı Sülük İş Merkezi´ni yapıp hizmete açan Mikail Sülük, Pütürge’de köy evi ile tarım ve hayvancılık yatırımlarını gerçekleştirmiştir.

Mikail Sülük

1996-2002 yılları arasında Refah Partisi ve Fazilet Partisi Gençlik Kolları´nda görev alan Mikail Sülük, 2 dönem Ak Parti Pütürge İlçe Başkanlığı’nı yürütmektedir.

Ak Parti 17. Dönem Siyaset Akademisi “Büyük Güç Türkiye” eğitim programını başarıyla tamamlamış olan Mikail Sülük; 2001 yılında kurulmuş olan ve merkezi Amerika’da bulunan York University’nin İşletme Yönetimi Bölümü mezunudur.

Mikail Sülük

PÜTÜRGE İLÇE BAŞKANLIĞI YAPTI

Tekstil konusunda kendini geliştirerek, İtalya´da 6 ay Moda – Tekstil ve Tasarım eğitimleri aldı. Pazarlama, planlama ve ARGE eğitimlerine katıldı. Üç Kardeşler A.Ş. firmasının Yönetim Kurulu Başkanlığı’nı yürütüyor. 2009 yılında Pütürge´de Hacı Sülük İş Merkezi´ni yaptırdı. Ayrıca, Pütürge’de köy evi ile tarım ve hayvancılık yatırımlarını gerçekleştirdi. 1996-2002 yılları arasında Refah Partisi ve Fazilet Partisi Gençlik Kolları´nda görev aldı. 2 dönem AK Parti Pütürge İlçe Başkanlığı’nı yürüttü. Mikail Sülük, evli ve 6 çocuk sahibidir.


Exit mobile version